23Oct

Achizitii noi si planuri de viitor

Adaugat de Eros CraiovaForum, Forum, server

In ultimele zile CraiovaForum si implicit toate site-urile Forumnet au suferit de perioade frecvente de downtime. De cand am descoperit problema am lucrat in legatura cu furnizorul nostru de hardware pentru a o remedia cat mai repede cu putinta.

Astfel, astazi am schimbat cei 4 GB de RAM despre care credem ca erau cauza problemelor aparute si am facut si un upgrade, trecand la 8 GB.

Spream sa rezolvam astfel toate problemele referitoare la hosting.

Investitiine insa nu se opresc aici, suntem deja in tratative pentru achizitionarea unui nou server deoarece CraiovaForum a crescut foarte mult in ultima vreme si o singura casa nu mai este de ajuns. Astfel, dupa instalarea noului server, actualul va deveni “casa de vacanta” iar cel nou resedinta permanenta. Practic insa CraiovaForum va locui in ambele “locuinte”.

O sa va tinem la curent cu modificarile pe care le vom face precum si cu perioadele de downtime planificate pentru upgrade.

1 comment

Friday, October 23rd, 2009 at 6:32 pm and is filed under CraiovaForum, Forum, server. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Comments so far.

  1. Posted by s2.forumnet | ForumNet Web Services on Saturday 5th December

    […] Asa cum anuntam acum ceva timp, planurile de viitor ale forumnet includeau achizitionarea celui de-al doilea server pentru a continua sa oferim rapid servicii de calitate utilizatorilor nostri. […]

Leave a reply