26Feb

Carduri de Fidelizare

Adaugat de Eros CraiovaForum, servicii

CraiovaForum – program de fidelizare

Incepand cu 1 martie 2009, CraiovaForum lanseaza un program de fidelizare pentru membrii sai.

Acesta consta in emiterea unor carduri inscriptionate cu numele utilizatorului si o serie. Cu aceste carduri, posesorii se pot prezenta la oricare dintre partenerii nostri si pot beneficia de reducerile anuntate aici la achizitionarea de produse/servicii.
Reducerile se pot obtine doar daca Numele inscriptionat pe card coincide cu numele din Cartea de Identitate al utilizatorului si cardul este valabil, partenerii nostri avand posibilitatea sa verifice online valabilitatea unui card.
Valabilitatea cardului este legata de calitatea de membru pe CraiovaForum. In momentul in care un posesor de card isi pierde calitatea de membru (voit sau nevoit) cardul nu mai este valabil si nu mai poate fi folosit.

Orice utilizator al forumului cu o vechime mai mare de 30 zile pe forum poate intra in posesia cardului.
Costul primelor 200 de bucati va fi suportat de catre CraiovaForum, pentru celelalte va exista o taxa de emitere de 5-6 lei in functie de cursul RON/Euro.
Programul a fost deja lansat in cadrul Staff-ului CraiovaForum si al utilizatorilor vip care au beneficiat de primele carduri emise cu titlu gratuit.
Pentru a avantaja si ceilalti utilizatori activi insa, o sa punem niste conditii mai speciale pentru a acoperi celelalte “locuri libere”.
Mai pe scurt, utilizatorii cu o vechime mai mare de un an pe forum (socotita de la lansarea oficiala a programului, adica 01.03.2009) si un numar de posturi de peste 100 (in totalitate, socotite cele de la Mica Publicitate sau cafenea off-topic), au dreptul la un card gratuit, in limita celor 200 de bucati.
Cei care nu indeplinesc conditiile de mai sus pot obtine fara nicio problema un card de fidelizare CraiovaForum in schimbul taxei de emitere si cu conditia vechimii pe forum (minim o luna la data cand solicita emiterea cardului).

Doritorii pot transmite, prin email la forum [at] craiovaforum.ro sau mesaj privat direct pe forum adresat lui Eros, numele si prenumele iar in cazul email-ului, userul de pe forum.

Lista completa de parteneri impreuna cu reducerile oferite o puteti accesa la adresa www.craiovaforum.ro/parteneri sau din meniul CF Tools -> Parteneri disponibil utilizatorilor inregistrati pe forum.

Momentan avem putini parteneri activand in putine domenii de activitate dar incepand de luni am demarat deja in program de contactare a agentilor comerciali din Craiova de catre echipa noastra de marketing in vederea semnarii a cat mai multe contracte de parteneriat. Orice agent comercial care doreste sa adere la acest program ne poate contacta pentru detalii suplimentare si poate adera fara cheltuieli suplimentare deoarece CraiovaForum nu solicita nicio taxa in schimbul inscrierii in program ca parteneri, singura conditie fiind acordarea reducerilor promise.

Mai jos gasiti modelul cardurilor si cateva fotografii cu acestea.

Fiind o noutate in Craiova spream sa aiba succes pentru ca este un proiect al carui inceput a fost acum aproape 2 ani dar nu am avut resursele financiare sa-l demaram.
De asemenea speram sa aducem cat mai multi parteneri care sa ofere reducrei substantiale si sa emitem cat mai multe carduri, costul unuia singur fiind destul de mic (o parte o suportam si noi dar nu putem sa suportam in totalitate) iar avantajele fiind insemnate, daca ne gandim numai la cele obtinute doar de la un singur partener si anume Lucian Auto care ofera o reducere de 15% la orice scolarizare.

Daca vi se pare o idee interesanta aceasta, am aprecia daca ati scrie despre ea pe bloguri/twitter sau le-ati promova pe retele gen Digg, del.icio.us, Technorati sau Furl folosind meniul de sus “LinkBack”.

Va multumim.

card_cf_sample card-spate
dscn8549 dscn8550

3 comments

Thursday, February 26th, 2009 at 1:53 pm and is filed under CraiovaForum, servicii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Comments so far.

  1. Posted by alleks' blog on Thursday 26th February

    Carduri de fidelizare CraiovaForum…

    Incepand cu 1 martie 2009, CraiovaForum lanseaza un program de fidelizare pentru membrii sai.
    Acesta consta in emiterea unor carduri inscriptionate cu numele utilizatorului si o serie. Cu aceste carduri, posesorii se pot prezenta la oricare dintre part…

  2. Posted by Carduri de Fidelizare - Craiova Forum on Thursday 26th February

    […] gen Digg, del.icio.us, Technorati sau Furl folosind meniul de sus “LinkBack”. Va multumim. Sursa Attached Thumbnails         __________________ CraiovaForum […]

  3. Posted by A.Faith Blog » CF - Carduri de fidelizare on Sunday 1st March

    […] Dacă CF vă ducea până acum cu gândul la CraiovaForum, acum CF înseamnă mai nou Carduri de Fidelizare […]

Leave a reply