21Mar

CraiovaForum – Schimbari la sistemul de reputatie

Adaugat de Eros ChangeLog, CraiovaForum, Forum, Reputatie

Prin masura de astazi, masura descrisa mai jos, precum si prin cele ce vor urma, CraiovaForum incearca sa limiteze traficul de reputatie precum si saaduca reputatia catre destinatia sa initiala si anume un sistem de notare a calitatii posturilor.
Astfel, incepand de astazi, nu se mai pot da reputatii pentru posturi facute la categoria Cafenea Off-Topic.
Am decis asta deoarece prin definitia sectiunii toate posturile facute acolo nu pot fi de un nivel calitaiv superior si nu pot cantari la reputatia generala unui utilizator pe CraiovaForum deoarece posturi de genul celor facute la diverse jocuri (Fazan, poze consecutive, ce are frumos profilul celui de sus, etc) nu ar trebui sa fie notate.

Dupa cum am spus si la inceputul acestui anunt, vom mai efectua schimbari la sistemul de reputatie si vom continua sa monitorizam modul in care aceasta este folosita de catre utilizatorii forumului. In cazul in care schimbarile efectuate nu vor avea efectul la care ne asteptam (si anume normalizarea modului in care se acorda reputatie – doar pentru a nota calitatea unui anumit mesaj) vom recurge si la solutii extreme cum ar fi resetarea generala a reputatiei pe forum sau chiar eliminarea definitiva a acestei optiuni.

Va multumim,

CraiovaForum Team

1 comment

Friday, March 21st, 2008 at 5:53 pm and is filed under ChangeLog, CraiovaForum, Forum, Reputatie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Comments so far.

  1. Posted by dagmar on Thursday 29th July

    mi se pare foarte buna masura. insa am obs ca pentru ca cineva nu a mai putut sa imi dea bad rep la cafenea offtopic, s-a dus la un alt topic unde am postat si mi-a dat acolo. ce treaba avea un joc de la offtopic cu cursurile de pian n-am reusit sa inteleg, insa cred ca urmatoarea problema de rez ar fi ca cine da rep, bun sau rau, sa dea strict legat de acel topic sau post si sunt sigura ca veti rezolva si asta. inca o data, felicitari 😀

Leave a reply