16Jun

CraiovaForum – 4 ani in mod oficial!

Adaugat de Eros 16 iunie, birthday, craiova, CraiovaForum, Forum, istorie

Astazi, 16 iunie 2008, CraiovaForum implineste oficial 4 ani de existenta.

De ce spun oficial? Putini dintre voi stiu probabil ca la inceput CraiovaForum a existat sub alta forma/denumire. Vechiul forum (klass.rdscv.ro/forum) rula pe o platform phpBB. Am facut ulterior un pas (inainte as spune eu) catre vBulletin (platforma pe care rulam si in prezent).

La un moment dat, din cauza unor probleme cu electrica, s-au ars ambele HDD-uri pe care aveam forumul si backups. In concluzie, tot “forumul” a disparut in acel moment. Aveam salvate backup-uri mai vechi dar am luat decizia sa o luam de la capat: fresh install, totul de la zero. Asta se intampla in toamna, acum 4 ani.

Dar de unde si pana unde 16 iunie atunci?

Well, 16 iunie reprezinta data cand am facut trecerea de pe phpBB pe vBulletin si in acelasi timp cand ne-am asumat identitatea de CraiovaForum, chiar daca ulterior au aparut cele legate de actuala imagine (logo, domeniu, culori, etc).

Dupa cum v-am obisnuit CraiovaForum va organiza in curand un birthday party la care veti fi toti invitati. Detaliile vor fi publicate tot aici.

Va multumim tuturor pentru ca ne ajutati sa crestem si sa fim mandri ca facem parte din cea mai mare comunitate online din Oltenia!

4 comments

Monday, June 16th, 2008 at 12:01 am and is filed under 16 iunie, birthday, craiova, CraiovaForum, Forum, istorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Comments so far.

  1. Posted by zurLia on Monday 16th June

    yay, happy birthday

  2. Posted by CraiovaForum & CraiovaTracker party - Craiova Forum on Tuesday 1st July

    […] & CraiovaTracker party Dupa cum stiti CraiovaForum a implinit de curand 4 ani. De asemenea, zilele urmatoare si CraiovaTracker va […]

  3. Posted by Meet CraiovaForum (aniversare 4 ani) si CraiovaTracker (aniversare 2 ani) - Craiova Forum on Thursday 3rd July

    […] CraiovaForum (aniversare 4 ani) si CraiovaTracker (aniversare 2 ani) Dupa cum stiti CraiovaForum a implinit de curand 4 ani. De asemenea, zilele urmatoare si CraiovaTracker va […]

  4. Posted by ISRdesign on Thursday 14th August

    La multi ininate 😉 ca face o treaba buna 😀

Leave a reply